Startet utrolige utfall med minigrammen unngå

rn “Jeg visste ikke at kroppsvekten fikk rett etter gastrisk bypass var enda mulig …” Nar du til a begynne med, gjor tankene dine for a fa en gastrisk bypass kirurgisk prosedyre gjort, normalt pa rad fra legen din, den forste hindringen du vil ha a hoppe er ditt forsikringsselskap. rnrn Hvis du venter pa at de godkjenner prosedyren angrerlig, gir det deg god tid til a forestille deg. [Ga gjennom en leserens fortelling om hennes erfaringer med hennes dekningsselskap og gastrisk bypass. ] Det gir ogsa dine gode venner tid til a informere alle historiene om mennesker i dag de vet eller har hort om det som hadde gastrisk bypassoperasjon. rnrn Noen av enkeltpersoner forteller er virkelig skremmende, men du ma bare fortsette a fortelle deg at det ikke er deg. Like siden det skjedde til dem, kommer ikke til a bety at det vil komme til deg.

Jeg lyttet til dem (hvordan kunne jeg ikke – dette var en betydelig besluttsomhet for meg), men av alle fallgruvene de pekte pa, fikk pounds straks etter at gastrisk bypass ikke var en eneste av dem. rnrnProblems ideelt rett etter kirurgi … Jeg ma innromme at jeg hadde utfordringer. Jeg hadde en allergisk reaksjon pa anestesi som ble gjort bruk av og formulert kjemisk hepatitt fra den.

 • Kosmetisk plastikkirurgi og kosmetiske programmer
 • Plastikkirurgi og deretter kosmetiske programmer
 • Plast kosmetisk kirurgi og deretter skjonnhetsprogrammer
 • Kosmetisk kirurgi eller skjonnhetsmetoder
 • Kosmetisk plastikkirurgi sammen med kosmetiske trinn
 • Plast kosmetisk kirurgi og deretter skjonnhet teknikker

Det utloste betennelse og lukket av fedmeoperasjon bivirkninger stor apning, slik at jeg ikke engang kunne holde ned drikkevann. Av programmet matte jeg investere om en uke i medisinske senteret selv om de tok seg av det. rnrnConvincing the doctor … rnNar jeg endelig mottok nivaet noyaktig hvor jeg i det minste kunne holde ned noen matvarer, fant jeg ut at jeg imidlertid hadde problemer som forsokte a spise noen faste stoffer som kjott. Til a begynne med informerte medisinene meg om at jeg bare hapet a ta for mye pa etterpa – at jeg bare ikke hadde klart avdekket hvordan jeg kunne minimere mine biter.

Kosmetisk plastikkirurgi ogsa kosmetiske trinn

Det tok litt tid, men til slutt overtalte jeg dem at det var et problem. rnrn De tok et omfang og gikk ned i halsen min og fant at med alle de hevelser jeg opplevde fra den kjemiske hepatitt, opplevde suturene seg los. Som en erstatning for gjenv?rende om mageapningsdelen av dem endte opp med a ga over apningen som en klessnor. Matvaren var a finne fanget pa suturene og brakt pa en stor mengde kraft til slutt klarte maten a slippe av og legge seg ned. rnrn De matte ga nedover halsen min igjen og snipe suturene som har v?rt over store. Men det losnet ogsa opp de andre slagene, sa apningen i magen ble ikke forlenget sa liten som for. rnrnRepairing problemene er hva autorisert kroppsvekten far snart etter magebypass … rnBy denne gangen opplevde jeg feilplassert rundt tjue pund, men i sannhet ma jeg erkjenne at jeg ikke var sikker pa at det var alt verdt det.

Jeg vil ikke kunne si at operasjonen arbeidet for meg rett og slett pa grunn av alle problemene jeg opplevde. Legene nektet a ga inn igjen og korrigere ting sa na har jeg selv na stifter og de to bukene “pouches”, men jeg kan spise om alt. Jeg kan dessverre ogsa ta imot sa mye som jeg vil, og det er det som ledet til at jeg fikk kroppsvekt etter gastrisk bypass. En person helsepersonell foreslo at de kanskje kunne komme inn igjen ved a bruke et omfang og senke maling av magen.

Jeg har forestilt meg det, men kostnaden og fa det autorisert gjennom dekning er et problem, og jeg ser ikke seriost en reduksjon pa mye mer enn de tjue lbs. Jeg antar at sporsmalet er at jeg vil anbefale gastrisk bypass kirurgisk prosedyre til noen person? Jeg er egentlig ikke sikker. Det fungerte ikke for meg, jeg onsket at det hadde, men jeg vet masser av personer som ikke hadde problemer, og det arbeidet veldig bra. Jeg har natt opp igjen de 20 kilo i tillegg om tretti. Fettet som oppnas snart etter magebypass legger meg tyngre kroppsvekt enn jeg var da jeg begynte.

Jeg antar at hvis jeg noensinne har fatt lotto og kunne finne en helsepraktiker som forstod alle de vanskelighetene jeg hadde, og jeg virkelig ville v?re oppmerksom pa meg, kanskje. Jeg vet ikke at vekten oppnar etter at gastrisk bypass ikke er vanlig, og det ville ikke ha skjedd hvis det ikke hadde v?rt andre store helseproblemer – men det kom til meg. Mange mennesker gar gjennom fortvilelse etter kroppsvekt reduksjon medisinske prosedyrer, men de bor du ikke vanligvis forsta at dette er en person av de utbredte gastric bypass vanskeligheter, enten pa grunn av prosedyren i seg selv, eller den ganske lavt kalori diett regime som folger vekttap medisinske prosedyrer.

 • Plast kosmetisk kirurgi eller skjonnhet kirurgi
 • Kirurgisk behandling eller kosmetiske teknikker
 • Kosmetisk kirurgi sammen med kosmetiske metoder
 • Plastikkirurgi og deretter skjonnhetsveier
 • Kirurgisk behandling og skjonnhetsprogrammer

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *